Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

VITAZ

Vitaz staat voor 3.079 medewerkers en 323 artsen op 6 verschillende locaties in Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Beveren, Sint-Gillis-Waas en Lokeren met 971 erkende bedden. We zetten als dynamisch ziekenhuis in op een top kwalitatief en uitgebreid zorgaanbod waarbij de patiënt centraal staat.

Als grootste werkgever van het Waasland zetten we in op een innovatieve werkomgeving met tal van nieuwe projecten. Zo proberen we de ruimte te bieden aan de medewerkers om verder te groeien en zichzelf te ontwikkelen.
Daarnaast zijn we een organisatie die zorg draagt voor zijn medewerkers en die de mogelijkheid geeft om de juiste balans te vinden tussen professioneel en privéleven.

De open en eerlijke communicatie binnen het team draagt bij aan de teamspirit, gepassioneerde professionals die vlot samenwerken en van elkaar leren.

Aan de slag bij Vitaz?

Fijn dat je interesse hebt om aan de slag te gaan bij Vitaz. Er zijn heel wat mogelijkheden bij ons om dit te doen: als medewerker in dienst, als jobstudent, als arts, als vrijwilliger of als stagestudent.

Bij Vitaz krijg je een waaier aan opportuniteiten.

Dan overtuigen wij je graag om je kans te wagen!

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren